Brownie de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Estats Units (EUA)
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de sucre morè
- 150 g de mantega
- 125 g de cacau pur en pols
- 50 g de farina
- 50 g d’anacards (o anous o qualsevol fruit sec natural)
- 4 ous
8 racions
Elaboració
- Poseu la mantega al bol que fareu servir per mesclar els ingredients i foneu-la al microones a mitjana potència, amb molta cura perquè no es cremi. Afegiu-hi el cacau en pols.
- Bateu els ous amb el sucre morè i afegiu-ho a la mescla anterior (mantega i cacau).
Afegiu-hi la farina tamisada.
- Incorporeu-hi els anacards trossejats i aboqueu tota la mescla en un motlle prèviament untat amb mantega i enfarinat (no cal si el motlle és de silicona), amb una mida adequada per formar una planxa de 3 o 4 cm de gruix.
- Poseu-ho al forn a 170 graus durant 45 minuts, però comproveu el punt de cocció amb un escuradents perquè cada forn cou diferent.
- Talleu el brownie en trossos de 6 x 6 cm.
1h
Notes
El podeu acompanyar amb una mica de nata o amb una barreja de sucre i licor de menta, o cobert amb sucre llustre i xarop de xocolata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.