Brownie de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA)
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 g de sucre morè
  • 150 g de mantega
  • 125 g de cacau pur en pols
  • 50 g de farina
  • 50 g d’anacards (o anous o qualsevol fruit sec natural)
  • 4 ous

8 racions

Elaboració

- Poseu la mantega al bol que fareu servir per mesclar els ingredients i foneu-la al microones a mitjana potència, amb molta cura perquè no es cremi. Afegiu-hi el cacau en pols.
- Bateu els ous amb el sucre morè i afegiu-ho a la mescla anterior (mantega i cacau).
Afegiu-hi la farina tamisada.
- Incorporeu-hi els anacards trossejats i aboqueu tota la mescla en un motlle prèviament untat amb mantega i enfarinat (no cal si el motlle és de silicona), amb una mida adequada per formar una planxa de 3 o 4 cm de gruix.
- Poseu-ho al forn a 170 graus durant 45 minuts, però comproveu el punt de cocció amb un escuradents perquè cada forn cou diferent.
- Talleu el brownie en trossos de 6 x 6 cm.

1h

Notes

El podeu acompanyar amb una mica de nata o amb una barreja de sucre i licor de menta, o cobert amb sucre llustre i xarop de xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1788 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: