Rotllets de pollastre farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Aplanem al màxim les contracuixes, mirant que no quedin restes d’os ni de nervis.
Les salpebrem al gust.
Posem una bona capa del farcit que tinguem i ho enrotllem.
Ho lliguem amb el fil per poder-ho coure sense que se’ns desfaci.
En una paella daurem els rotllets de pollastre i els retirem. Amb el mateix oli sofregim una ceba picada i un parell d’alls tendres tot ben petit. Quan el sofregit sigui transparent hi posem els rotllets de pollastre i ho mig cobrim amb brou de pollastre (en el seu defecte aigua) i mig gotet de vi ranci.
Deixem que vagi fent xup-xup fins que estigui cuit.
Aleshores treurem els rotllets i deixarem que es refredin una mica. Després els deslligarem amb cura i els tallarem amb un ganivet de fulla ben afilada.
Mentrestant haurem acabat de reduir la salsa.
Ho emplatarem posant un parell de medallons al plat i una bona cullerada de salsa.

Notes

És un plat que es pot fer aprofitant alguna "resta" que ens hagi quedat per al farciment.

L'única dificultat és lligar-ho que no se'ns escapi el farciment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se