Arròs de galeres, eringhy, carxofes i sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem oli a paella i enrossim les galeres. Les separarem. En el mateix oli passem el bolet tallat, que és molt semblant a un cep, i el juntem a les galeres.
Sense netejar la paella sofregim la ceba i el pebrot, a foc mitjà. Quan estiguin enrossits hi afegim la sípia tallada a dauets, una carxofa tallada a trossos i la dent d'all. Salpebrem.
Com que acostumo a fer aquest arròs els dissabtes pel matí, un cop he fet el sofregit afegeixo l'arròs, el deixo un parell de minuts remenant i apago el foc. Així s'està tot el matí, perquè s'empapa de les
substàncies del peix i del sofregit. Al migdia, quan hem de dinar torno a escalfar la paella i ja aboco el fumet. Deixo uns 10 minuts que es cogui i en els últims 5 o 7 minuts hi
poso les galeres i el bolet. Provo de sal.

35min

Notes

El servim ben emplatadet i amb unes xips de carxofa. En aquest arròs no hi posava mai sípia, però he esmorzat amb la meva amiga Maite i ella m'ha comentat que li posava.
Ho he fet i el resultat ha sigut esplèndid. Ah, si us fa peresa menjar galeres perquè punxen hi ha una manera d'arreglar-ho. Talleu les punxes del costat amb les tisores i veureu com
no hi problema a l'hora menjar-les. És facilíssim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se