Cupcakes de xocolata amb buttercream de vainilla

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per als cupcakes:

Per a la cobertura buttercream:

12 racions

Utensilis

Batedora de barilles

Elaboració

Escalfarem el forn a 160º.
prepararem els papers del cupcakes.
Barrejarem la llet amb l'extracte de vainilla.
En un bol barrejarem el cacau, la farina i el llevat.
Amb la batedora (barilles) barrejarem el sucre amb la mantega fins aconseguir una pasta cremosa.
Afegirem els ous un a un.
Afegirem la meitat de la barreja de la farina,cacau i llevat fins que sigui ben incorporada i després posarem l'altre meitat.
Repartirem la barreja resultant als motlles de paper nomès 2/3 parts.
Fornejarem els cupcakes uns 20-22 minuts fins que al punxar-los amb un punxó aquest surti net.
Esperarem 5 minuts a que es templin i després els traurem per que acabin de refredar-se a una reixeta de cuina

Per preparar la cobertura buttercream:

Posarem tots els ingredients al bol de la batedora i barrejem durant 4 minuts.
Es pot separar la pasta per parts i afegir diferents colorants per decorar.
Amb una màniga pastissera els decorarem amb imaginació.
Estan boníssims, aixó sí.... no són molt adients per a la "operació bikini" je je....

1h

Notes

La decoració és qüestió de deixar volar la imaginació.....jo en aquest cas, els he fet pensant a la mona de paqua


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se