Canelons d'espinacs casolans

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la beixamel:

6 racions

Utensilis

Safata de forn, paella o cassola.

Elaboració

Després de bullir els espinacs, els reservarem, ben escorreguts.
Posarem l'oli al foc, i hi enrossirem els pinyons.
Hi posarem les panses, per tal que s'inflin i es facin també una miqueta.
Ho reservarem tot, i a la mateixa cassola, hi trinxarem molt petitons els alls, i hi posarem seguidament els espinacs, i els fruits secs, tot ben barrejat.
Després de preparar la pasta, l'omplirem d'aquesta massa, i els cargolarem.
Ho posarem en una safata de forn, (havent-la untat prèviament de mantega)i tirarem per sobre una beixamel no massa espessa.
Posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enrossirem al forn.

1h

Notes

Aquests canelons, també es poden enrotllar amb pernil dolç.
Els servirem ben calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se