Fideus rossos "rossejat"

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel fumet:

4 racions

Utensilis

Una olla pel fumet, una cassola pels fideus, i un colador xinès.

Elaboració

Posarem una cassola al foc, i una vegada neta i trossejada, hi tirarem la sípia, deixant que es begui tot el seu suc. La reservarem.
A la mateixa cassola, hi posaem oli i els alls. Esperarem que enrosseixin, i els treurem.
Posarem aleshores els fideus, i els anirem enrossint poc a poc.
Quan siguin rossets, els cobrirem amb el fumet, i hi afegirem la sípia.
Hi tirarem les gambetes a última hora.
El fumet cal passar-lo pel colador xinès, per tal que no hi quedin restes d'espines.

1h

Notes

Veureu que quan són fets els fideus, es posen tiessos.
Cal servir-ho molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se