Bacallà al forn a la napolitana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Napols
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu la ceba a la juliana i fregir lentament fins que comenci a agafar color, quan sigui llesta, repartir per tota la superfície del recipient que pugui anar al forn, a sobre de la ceba posa ben repartit els alls crus picadets.
Talla les patates a rodanxes fines i fregeix fins que comencin a daurar, posa damunt de la ceba i alls.
Fregeix el bacallà prèviament enfarinat, quan estigui daurat posa les tallades a sobre de les patates procurant que els trossos toquin el fons, damunt de cada tros posa una rodanxa de tomàquet cru i reparteix les tàperes per tota la superfície, mulla el conjunt amb un got de vi blanc sec i un fumet de peix, empolvora amb una mica d'anet i llorer i posa-la en el forn uns 15 minuts.
Servir ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se