Formatge a la planxa, amb tomàquet macerat y salsa pesto

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tac de formatge tendre d'uns 300gr.
  • 1 potet de salsa pesto preparada
  • Dos tomàquets madurs , però que estiguin durs.
  • Unes fulles `d'alfàbrega fresca.
  • Vinagre de Mòdena
  • Oli
  • Sal maldon

4 racions

Elaboració

Pelem els tomàquets, i els tallem a dauets.Els posem en un bol a macerar amb quatre cullerades d'oli i dues de vinagre.
Remenem i deixem una estona.
Tallem el formatge, fent triangles d'un cm (un parell o tres per cap)de gruix aproximadament.
Posem una paella antiadherent al foc (si tenim planxa millor), i tirem unas gotes d'oli, i amb un paper l'escampem per tota la paella.
Quan sigui ben calenta, posem el formatge, 2 o tres minuts per cada cara, fins que faci una crosta torradeta.
El tombem amb cura, amb una espatula.Un cop fet, l'emplatem.
Coloquem el formatge al mig del plat, tirem pel damunt una cullerada de dauets de tomaquet macerat, i fem unes llàgrimes al costat amb la salsa pesto. I unes fulles d'alfàbrega fresca per decorar.

30min

Notes

Si tenim planxa millor.I també , el millor formatge per fer aquest plat , es el formatge de nocador , típic de València.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Asela Masià diu:
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la salsa pesto, ha d'estar boníssim.
Daniel Vidal Paul diu:
Si , Asela , esta molt bo . Tambe el faig , nomes amb una mica de orenga pel damunt , i un rajoli d'oli , o amb pebre negre i oli.
Com anecdota , a vegades el faig a daus , i amb l'orenga i l'oli , la gent o confon amb sipia a la planxa , i cuan o proben es sorprenen.
Daniel Vidal Paul diu:
Asela , veig que ets de Valencia.Alla va ser on primer vaig probar el formatge a la planxa.Concretament el formatge de mocaor , que es molt tipic del poble del meu pare , Canals.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: