Lasanya de carn i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la beixamel:

6 racions

Elaboració

Posem les plaques de lassanya a remull amb aigua tèbia durant un quart d'hora, remenant perque ni s’enganxin.
Tallem la pastanaga, la ceba i el porro ben petits.
Posem l'oli a escalfar, tirem les verdures, les salem i les deixem fer a foc lent durant 15 minuts.
A continuació afegim els xampinyons i l'all i els deixem fer 10 minuts més.
Afegim la carn, prèviament salada i la deixem fer durant 10 minuts.
Tirem el tomàquet, que haurem pelat i tallat a trossets
Afegim el “cubito” de brou esmicolat i ho deixem fer tot durant 15 minuts més.
Posem una mica d'orenga i pebre, donem unes voltes i rectifiquem de sal.
Preparem la beixamel desfent la mantega i afegint la farina a la que li donarem unes voltes a foc lent.
Afegim la llet tèbia, posem sal i nou moscada i la fem bullir durant un parell de minuts sense deixar de remenar.
Cobrim la base d’una safata amb una mica de beixamel i posem a sobre una capa de pasta.
A sobre hi posem una capa de sofregit i a continuació hi tirem mozzarel·la i formatge parmesà.
Repetim l'operació dues vegades més, acabant amb una capa de pasta.
Tirem la resta de la beixamel per sobre, afegim el formatge emmental i la posem al forn a dalt i a baix, durant 15 minuts a 180 graus. La posem a gratinar durant 3 minuts més.
La treiem del forn i la deixem refredar una mica per poder-la tallar bé.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se