Salsa "Bearnesa"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Dos cassons, un colador, una batidora de varilles.

Elaboració

Farem reduir al foc el got de vinagre, amb les dues escalunyes, el granet d'all, el cerfull i l'estragó (tot ben picadet). Després ho passarem per un colador.
Dins d'un cassó posat al bany maria, posarem els rovells d'ou, i la reducció anterior.
Ho anirem treballant amb una batidora manual, mentre anem afegint poc a poc 100 grams de mantega.
Un cop estigui lligada, picarem una mica d'estragó i julivert, i li afegirem.
I ja tindrem la salsa a punt per posar per sobre qualsevol carn o peix.

45min

Notes

És una salsa molt fina, que va bé tant a carns, com peixos, i també com a base de canapés.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se