Dorada a l'escabetx de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es neteja la dorada, se li treu l'espina i es fan dos filets. Se'ls hi posa sal i pebre. Es posa oli d'oliva verge en una paella i quan està calent es posen els filets de dorada a fregir. Quan està doradeta es treu i es reserva a part.
Es treu el suc de les dues taronges. Amb la pell d'una taronja, es treu la part blanca i es fan dauets.
En l'oli de fregir les dorades es posen els alls sense pelar i les fulles de llauré. Es deixa que vagi fregint lentament i als cinc minuts se li afageig els dauets de pell de taronja. Quan comencen a dorar-se, se li afageig el suc de les dues taronges. Es deixa que redueixi el suc una quarta part. Se li afageix els dos filets de dorada i es deixa fer-se a foc lent durant uns 10/15 minuts.
Es pot servir calent o tevi.

1h

Notes

Per emplatar: en un plat pla es posa el filet de dorada, una cullarada sopera de dauets de taronja per sobre i dues cullerades de l'escabetx al boltant del filet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se