Braç de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel farciment:

6 racions

Utensilis

Una safata de servir, un passapurés.

Elaboració

Bullirem les patates una vegada les tinguem pelades, a trossets, en una olla amb oli i sal.
Una vegada bullides, les passarem pel passapurés, fent una pasta molt espessa.
Batrem l'ou cru, i l'afegirem a la massa.
L'estendrem damunt d'un drap de cuina net, i farem un rectangle d'uns 25 x 50 cms.
Posarem aleshores per sobre la tonyina, les olives talladetes a trossets, les anxoves també tallades, els ous durs a tallets, els pèsols, les amtelles i avellanes triturades, i maionesa (millor feta de casa).
Ho embolicarem fent un braç, mirant que quedi ben tancat de tot arreu, inclosos els costats.
Ho posarem en una safata se servir, i ho decorarem amb la maionesa restant, una mica d'enciam, escarola, o trossets d'oliva i pebrot vermell, olives, etc... al nostre gust.
Ho reservarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho.

1h

Notes

Ho servirem fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se