Arròs a la caputxina
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cabeça d'alls
- 3 o 4 tomàquets de penjar
- 100 g. de pèsols
- 4 carxofes
- 4 Tassetes de cafè d'arròs de bona qualitat (tipus bomba)
- Oli
- Sal
- Pebre
- Aigua o caldo vegetal
4 racions
Elaboració
En una cassola se sofregeixen els alls de la cabeça picadets.
S'escalden els tomàquets en una olla a part
Es pelen els tomàquets i es treuen les llavors
Es posen a la cassola i es fa un sofregit amb el foc baix.
Quan el sofregit està fet, s'hi aboquen els pèssols i les carxofes tallades fines.
Es sofregeix una estona.
S'hi aboca l'arròs i es sofregeix una estoneta.
S'aboca a la cassola 8 tassetes de aigua o caldo.
Es bull vint minuts. Si cal s'hi posa més aigua o caldo.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.