Arròs a la caputxina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola se sofregeixen els alls de la cabeça picadets.
S'escalden els tomàquets en una olla a part
Es pelen els tomàquets i es treuen les llavors
Es posen a la cassola i es fa un sofregit amb el foc baix.
Quan el sofregit està fet, s'hi aboquen els pèssols i les carxofes tallades fines.
Es sofregeix una estona.
S'hi aboca l'arròs i es sofregeix una estoneta.
S'aboca a la cassola 8 tassetes de aigua o caldo.
Es bull vint minuts. Si cal s'hi posa més aigua o caldo.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se