Greixonera de bacalla amb canyella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Illes balears
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esmicolau el bacallà molt fi i mesclau-lo amb la resta d’ingredients fins a aconseguir una pasta homogènia .
Assaoneu-la amb sal i pebre bo, la canyella i el clau..
Fiqueu-ho tot dins una greixonera que prèviament haurem untat amb la mantega i espolvorejat amb la galeta picada
Col·locau la greixonera al bany Maria i el tapau-la amb paper d’alumini. Ficau-la dins del forn a 180º i ha de coure durant uns 40 minuts.
Es pot servir acompanyada de un poc de salsa de tomàtiga

Notes

Per a folrar la greixonera : Galeta picada i mantega


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se