Pomes farcides amb xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trossejar el xocolata, fondre en un pot al bany Maria i barrejar amb la meitat de la mantega, el sucre, la ratlladura de llimona,l'ou i els bescuits de soletilla esmicolats (convé fer-la amb el hocolate calent).
Pelar les pomes, tallar per la meitat en sentit vertical i extreure les llavors i el cor, formant un forat rodó a la meitat.
Greixar una font refractària amb la mantega restant.
Omplir els buits de les illes amb el farcit de xocolata i posar-les en la font.
Tapar amb paper d'alumini i coure al forn a mitja potència durant 30 minuts. Treure el paper d'alumini, repartir la melmelada, prèviament diluïda amb 2 cullerades d'aigua tèbia, sobre elles i tapar de nou, deixant-les en el forn 5 minuts més.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se