Pomes al forn
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dieta: vegana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 pomes Golden
- Brandi
- Confitura de prèssec
- Aigua mineral
Utensilis
Un llevacors
Elaboració
Submergir les pomes en aigua abundant per deixar-les ben nètes.
Tallar la part superior i reservar-la per poder-les tornar a tapar.
Treure el cor amb l'ajuda d'un llevacors.
Amb un ganivet de punta ben fina tallar la pell per el contorn de la seva circumferència.
Disposar les pomes en una safata de forn i ruixar-les amb el brandi.
Repartir una culleradeta de confitura a l'interior de cada poma i tornar a tapar amb la part que tenim reservada.
Afegir una mica d'aigua mineral sobre la superfície de la safata perquè quedi coberta una alçada de mig centímetre.
Introduir al forn calent i coure durant una hora a 180º C (orientatiu)
Servir tèbies i banyades amb el suc de la seva cocció.
Notes
Com les pomes al coure s'inflen, va bé tallar superficialment la pell del voltant per evitar que rebentin.
Etiquetes: Pomes Postre saludable Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4165 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.