Tarta de iogurt i xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la cobertura:

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó

Elaboració

Posem a la Termomix el sucre, els rovells d'ou, l'oli i el iogurt.
Batem la barreja durant 2 minuts a velocitat 4.
Afegim el cacau i a continuació la farina. Batem durant 4 minuts a velocitat 4 fins que quedi una pasta uniforme.
Treiem la pasta de la Termomix, la posem en un bol i li afegim les clares, que haurem muntat a punt de neu.
Les clares les incorporem barrejant de baix a dalt, sense remoure gaire.
Preescalfem el forn a 150 graus i enfornem la coca durant 30 minuts.
Per preparar la cobertura posem a escalfar la crema de llet i quan estigui a punt de bullir, li afegim la mantega i la xocolata, remenant fins que estigui desfeta.
Quan la coca està freda li tirem la xocolata per sobre i la fiquem a la nevera.
Quan ja està freda la decorem i ja ens la podem menjar.

40min

Notes

Jo acostumo a fer aquesta tarta pels aniversaris, ja que queda molt bona i esponjosa i, a més, agrada molt als nens.
La xocolata en pols que he fet servir és la que utilitzo quan faig xocolata desfeta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se