El meu primer fondant

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

12 racions

Utensilis

- corrons i tallapizzes per a treballar el fondant
- una base folrada 25x25

Elaboració

Aquí no us dic les quantíes dels ingredients perquè aquests pastissos tots són diferents i no he anat pesant cada passa que anava fent.
Per a fer aquest he fet tres cócs de 20 x 20. He fet un cub ben tallat i igualat.
Després els he partit i els he pinzellat amb almíbar perquè no quedés sec.
Un cop fet això els he farcit amb nutella.
Posteriorment l'he cobert amb el ganache de xocolata a fi de que s'hi agafi el fondant, que he comprat fet i l'he tenyit de vert i amb paciència l'he decorat.
He estat unes 5 hores per a fer-lo.

Notes

Aquest pastís l'he fet en el curs de la Maria de Sugarcakes de Tarragona.
Es nota que és el meu primer pastís d'aquest tipus, però ja aniré perfeccionant.
I demà l'obrirem per a berenar tot prenent un bon te.
Ara els tenim aquí però de sempre que són comuns a tot Amèrica del Sud.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se