Galtes de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Xinès (colador en forma de con)

Elaboració

Salpebreu les galtes, daurar pels dos costats i un cop daurades retirar l'excés d'oli, afegir les verdures trossejades i sofregir-les.
Quan estiguin cuites afegir el vi i el conyac i deixar que s'evapori una mica.
Tirar l'aigua, coure fins que estiguin tendres i passar totes les verdures pel xinès o bé per colador.
Finalment posar la salsa de soja i reduir la salsa.
Servir calent.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se