Poti-poti

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 1 ceba mitjana tendra
  • 3 tomàquets per amanir
  • 3 ous durs
  • 2 llaunes de tonyina amb oli
  • Olives negres o verdes
  • Vinagre balsàmic
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una bandeja maca per servir

Elaboració

Rentem i bullim les patates amb pell.Bullim els ous.En una bandeja hi posem una capa de patates pelades i tallades a trocets,els ous durs tallats,els tomàquets,la ceba tallada,la tonyina,les olives i per acabar un rajolí de vinagre i l'oli.Finalment ho baregem tot i ho
posem a la nevera unes dues hores.

25min

Notes

Aquesta amanida feta el dia abans queda molt millor.
Podeu cambiar la tonyina per bacallà i queda molt bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1712 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: