Poti-poti
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- 1 ceba mitjana tendra
- 3 tomàquets per amanir
- 3 ous durs
- 2 llaunes de tonyina amb oli
- Olives negres o verdes
- Vinagre balsàmic
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una bandeja maca per servir
Elaboració
Rentem i bullim les patates amb pell.Bullim els ous.En una bandeja hi posem una capa de patates pelades i tallades a trocets,els ous durs tallats,els tomàquets,la ceba tallada,la tonyina,les olives i per acabar un rajolí de vinagre i l'oli.Finalment ho baregem tot i ho
posem a la nevera unes dues hores.
25min
Notes
Aquesta amanida feta el dia abans queda molt millor.
Podeu cambiar la tonyina per bacallà i queda molt bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.