Arròs amb xocolata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure l'arròs durant 1 / 4 d'hora aproximadament o fins que estigui llest.
Escórrer i reservar.
En un cassó s'escalfa la llet i el sucre a foc lent, s'agrega la xocolata i la mantega. Remoure tots els ingredients fins que estiguin totalment barrejats.
En aquest punt s'afegeix l'arròs a la crema de xocolata i es deixa bullir tot, tapat ia foc lent 1 / 2 hora més, remenant fins que s'espesseixi.
S'incorporen les cullerades de sucre vainillat i el conyac o brandi.
Deixar refredar.
Es munta la nata i s'agrega l'arròs amb xocolata.
Repartir en els plats o copes on s'hagi de servir i introduir a la nevera un parell d'hores.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se