Coliflor a la vinagreta
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Coliflor petita
- 1 enciam
- 150 gr. de mongeta tendre
- 1 tomàquet
- 200 gr. d'olives negres
- 6 filets d'anxoves
Vinagreta:
- 0,5 dl. d'oli
- 0,3 dl. de vinagre de xeres
- Sal i pebre blanc
4 racions
Utensilis
1 olla mitjana
1 platera rodona
Elaboració
Rentar l'enciam i tallar-lo a trossos mitjans.
Bullir la mongeta tendre i bullir-la 10 minuts. Treure-les i deixar refredar.
Separar amb conte els rams de la coliflor i bullir amb aigua i sal 10 minuts. Treure i deixar refredar.
Posar en una platera rodona. Al centre, la mongeta, al voltant l'enciam, el tomàquet tallat i alternant amb els rams de coliflor, per sobre les olives negres.
Distribuir els filets d'anxoves sobre la mongeta tendre formant un enrajat.
Preparar la vinagreta i tirar-la per sobre.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1032 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.