Calamars farcits de musclos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Començarem preparant el farcit dels calamars. En primer lloc cal bullir els musclos, reservar el brou i tallar-los a trossets ben petits. Tot seguit s'ha de sofregir una ceba, quan estigui mig feta afegir els pebrots verds trossejats i les potetes dels calamars. Al mateix temps podem anar coient els ours durs i tallar-los ben menuts. Un cop ho tinguem tot fet, cal afegir tots aquests ingredients en una mateixa paella. Ficar sal i pebre al gust.
Amb una cullereta de cafè hem de farcir els calamars crus amb aquesta barreja i els tancarem amb un escuradents. Els daurarem en una paella amb oli d'oliva i els reservarem.
Paral·lelament, farem un sofregit amb l'altra ceba i els alls i els afegirem als calamars juntament amb el tomàquet, el vi blanc i una mica del brou que hem reservat de bullir els musclos.
Afegirem els calamars farcits i ho deixarem fent xup-xup 15 minuts. Uns cinc minuts abans de servir-ho afegim el julivert ben picadet. Bon profit!

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se