Sorell blanc amb flors

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejarem el sorell, de tripes i les espines que tenen als lloms i el salarem.
El passarem per la farina i el fregirem quan estiguin fregit el posarem amb paper de cuina per que deixin anar tot l'oli.
Per fer el escabetx posarem una cassola al foc li posarem un raig d'oli d'oliva, el posarem a foc suau, i anirem posant una mica de nou moscada en pols, farigola, orenga, pebre negra amb gra, i una fulla de llaure.
Mentre l'oli s'anirà amassaran amb totes l' especies que hi em posats.
També hi posarem els alls sencer i la ceba tallada amb juliana, quan estigui a mitig fer i posarem mitig got d'aigua i dos gots de suc de taronja natural i mitig got de vinagre de xeres i el suc de una llimona tirarem una mica de sal i pebre i una mica de sucre moreno per treure una mica l'acides deixarem que es refredi a temperatura amb vien.
Muntarem el plat amb al peix l'i-tirarem pel damunt la vinagreta que amb fet, amb las flors que haurem triat per decorar i deixarem el plat per h acabat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se