Croquetes de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Croquetes
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 grams de bacallà dessalat
- 2 patates
- Pebre negre
- All i julivert
- 3 ous
- Farina de galeta
Elaboració
Arrencar el bull al bacallà, l'escorrem i bullim les patates.
Escorrem-les i guardem una mica de suc del bullit.
Barregem el bacallà esmicolat amb les patates aixafades junt amb l'all i julivert.
Afegim 2 ous a la pasta i el pebre.
Ho deixem refredar.
Fem les croquetes, les passem per pa ratllat i després per ou batut, finalment altre cop per pa ratllat.
Per acabar les fregim amb bastant d´oli a la paella.
Abans de servir-les hi tirem julivert trinxat pel damunt.
Notes
Aquestes croquetes es poden acompanyar amb salsa de tomàquet, samfaina o amanida.
Comparteix aquesta recepta: