Arros fret

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 tasses d'arros llarg
  • 3 tasses de pesols
  • 1 llauna de pernil apis
  • 1 pot petit d'esparrcs blancs
  • 8 tomaqets xerri
  • Olives farcides
  • 1/2 pot petit mahonesa

Elaboració

Es bull l'arros i els pesols,els escorrem i una vegada fret hi barejem el peril tallat a daus, els esparrecs, las olives,i barrejem la mahonesa i ho adornem com es veu ala foto.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: