Bonito a la vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cazuela grande de barro

Elaboració

En una cazuela grande, se colocan todos los ingrediente, excepto el bonito.
Dejar hervir unos 30 minutos
Añadir el trozpo de bonito y taparlo con una tapadora y dejarlo cocer unos 15 minutos
Darle la vuelta y cocerlo durante unos 15 minutos.
Retirar.
Dejarlo reposar en la misma cazuela hasta que se enfrie.
Una vez frio, introducirlo en la nevera.
En el momento de servir, cortar en rodajas con un cuchillo bien afilado

45min

Notes

servir en platos planos , pero que tengan buen diametro


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se