Bomba gelada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Dues hores abans de fer el pastís posarem els fruits que hagim escollit en remull en el licor triat.
Jo l'he fet amb cireres, orellanes d'albercoc i panses de moscatell.
De licor he fet servir un patxaran molt bo.
He cobert un bol amb film tansparent i hi posat la nata montada.
Ho he anat fent per capes: nata i fruits.
En el congelador unes tres hores.
Després l'he tret del bol i m'he desfet del film.
L'he cobert amb ganache de xocolata a temperatura natural.
Al congelador fins una hora abans de servir.
Es treu i al frigorífic.

Notes

Per a servir-la he fet uns pètals de rosa ensucrats. El dia abans es passen el pètals per clara d'ou batuda i després passats per sucre.
Es deixen tota la nit que es sequin en una safata soberta amb paper vegetal. Són molt vistosos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se