Empedrat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Un parell d'hores abans, posem el bacallà esqueixat en aigua.
Si no el tenim esqueixat, podem fer servir un tros de bacallà sec, el posem en aigua i quan sigui hidratat, l'esqueixem amb les mans, però llavors, caldrà que el posem en aigua el dia abans.
Tallem els tomàquets a trossos, opcionalment, si volem, els hi podem treure la pell.
Tallem la ceba ben petita.
Netejem les fulles d'enciam, si fossin grosses, les podem tallar a trossets.
Barregem en un bol, les mongetes, el bacallà, els tomàquets, la ceba i l'enciam.
Decorem amb les olives i amb l'ou dur tallat a llunes. Amanim amb una mica d'oli i opcionalment, amb vinagre.

Notes

Un clàssic de l'estiu: l'empedrat. Ràpid de fer, complert i el podem tenir preparat per endevant a la nevera. El clàssic és fa amb mongetes (de Santa Pau o del ganxet) però amb llenties també queda molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se