Canelons de bolets de primavera amb salsa de ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

poseu amb una paella els bolets fins que deixin anar tota l´aigua arribat aquest punt afegir una mica d´óli i els
alls atroços , afegiu la llet a les llesques de pa esmicolar-les i a la paella amb els bolets incorporarem les
seves picades i quan estiguin refregides tirarem les espinaques , salpebrem tot i deixem refredar.
fem una beichamel tradicional afegint els seps picats
farcim el canelons amb la massa els posem amb una safata pel forn tiran la beichamel per sobre amb una mica de
formatge rallat i bon profit.

1min

Notes

Es ideal aprofitar l´abundancia de bolets a la primavera fer mols de canelons , congelar amb safates , queden fantàstics tan sols apunt de posar al forn


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se