Bolets al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Bolets:

Elaboració

Es netegen els bolets traient-los restes de cima que hi pugui haver, i amb el mínim d'aigua possible, a poder ser sense utilitzar-ne.
Es posen en una safata del forn, amb una mica de sal i oli.Es posen al forn, amb cocció dalt i baix, a 150º, anant controlant el temps doncs tarden poca estona. Al cap d'una estona d'estar al forn, s'hi tira per sobre una picada d'all i julivert.

30min

Notes

Es serveixen amb un raig d'oli d'oliva per sobre.
Si es pot, és molt millor fer-los a la brasa... però no tothom en té a l'abast.
Pot servir per acompanyar uns talls de butifarra (o llangonissa per qui així ho digui), o llom, o cansalada, o butifarra negra,.. cuit també al forn,o a la brasa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se