Arròs amb verdures i bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla 3 grans d'all en làmines i posar-los a daurar en una cassola amb una mica d'oli.
Pica finament la ceba, el pebrot, les pastanagues, el porro i els alls tendres i incorporals.
Retira les tiges dels xampinyons, tritura i afegeix-los.
S'assaona i deixa ofegar fins que s'enrosseixi.
Passa les trompetes de la mort per aigua i afegeix-.
Ofega breument i afegeix l'arròs.
Barreja i aboca l'aigua (doble i una mica més que d'arròs).
Cuina durant 20 minuts.
Posa 2 grans d'all al morter, afegeix una mica de sal i piqueu. Aboca una mica d'oli, julivert picat i el vi
blanc i barreja bé.
Posa els barrets dels xampinyons en una font apta per al forn.
Assaonar i aboca sobre ells, una mica de la barreja anterior.
Introdueix en el forn a 200 º C durant 20 minuts.
Serveix l'arròs en una font, i posa al voltant els xampinyons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se