All i oli de codonyat

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Un morter, amb la mà corresponent de fusta, un recipient de vidre i una forquilla.

Elaboració

En un morter, posarem el gra d'all, i el picarem amb la sal.
Seguidament, hi afegirem el rovell de l'ou sense la clara que l'envolta.
Anirem afegint oli mirant que no se'ns negui, anant remenant amb la mà de morter.
En un altra recipient, trinxarem amb l'ajut d'una forquilla una mica de codonyat.
Finalment, i amb molt de compte, afegirem la pasta de codonyat (poca), sense deixar de remenar la mescla.

45min

Notes

Podem acompanyar infinitat de plats amb aquesta salsa, tenint en compte que potser és més fina que l'all i oli normal, o si més no, diferent.
Si no voleu que quedi dolça, aleshores heu de bullir una mica de codony, i afegir-lo a l'all i oli quan sigui fet, degudament passat pel passapurés, perquè la fruita quedi fina del tot i no es trobin grumolls a la salsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se