Crumble de coco amb gelat de xocolata i figues

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Crumble:

Per acompanyar:

4 racions

Elaboració

En un bol barregem els ingredients del crumble, mentres preescalfem el forn a 180º, i treballem-los amb els dits.
En una safata de forn amb paper de cuinar i posem la massa.
Al forn uns 10 minuts (fins que sigui ros).
Es treu i s'esmicola fins a tenir una textura arenosa.

25min

Notes

Es serveix sobre un gelat de xocolata i les figues tallades a dauets.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se