Melmelada de pebrot vermell escalivat
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2,5 k de pebrots vermells (escalivats queden en 1 k)
- 750 g de sucre
- pots de vidre esterilitzats
Elaboració
Escalivarem els pebrots i un cop nets els posarem en un bol gran.
Hi afegirem el sucre i deixarem reposar un parell d'hores.
S'anirà confitant amb el suc que deixa el pebrot.
Passat el temps ho posarem en una cassola i courem una mitja hora a foc mig.
Tot remenant de tant fins que agafi el punt.
Si la voleu més fina passeu-hi la batedora.
L'abocarem en pots esterilitzats, taparem i els posarem de cap per avall fins que es refredin.
Etiqueterem amb el nom i la data.
Notes
Se serveix en pa amb formatge fresc amb una torrada de pa.
Com aperitiu queda molt bona.
Comparteix aquesta recepta: