Pizza de carpaccio
Categoria:
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Massa:
- 200 g de farina de força
- 1 tassa (cafè) d'aigua
- 2 cullerades (sopa) d'oli d'0liva
- 1 cullerada (postres) de sucre
- 1 cullerada (postres) de sal
- 25 g de llevat fresc
Pizza:
- tomàquet fregit amb orenga al gust
- mozzarella al gust
- fulles d'alfàbrega
- oli d'oliva
- carpaccio de vedella al gust
- orenga i pebre
Elaboració
Farem la massa de la pizza com acostumem a fer-la: en un bol gran barregem els ingredients.
El llevat el desfarem amb l'aigua i afegim la resta.
Un cop amassada la deixarem reposar un parell d'hores amb un drap humit al frigorífic.
Seguidament la treballarem una mica i l'aplanarem alb el corró, tot havent empolvorat amb farina la taula.
Mentres engegarem el gratinador del forn.
En una paella ben calenta i amb unes gotes d'oli hi posarem la massa.
A sobre el tomàquet i per damunt la mozzarella.
Controlarem que per sota es vagi fent (tal com en un forn de llenya) i quan estigui al punt la posarem al forn a gratinar uns tres minuts.
La treiem i per sobre posarem el carpaccio en tres capes.
Si només en posem una capa de carn s'acaba fent i no queda crua.
Ho amanim tot amb oli d'oliva, orenga i pebra.
Per últim les fulles d'alfàbrega.
Notes
Menjareu una pizza amb tot el gust d'un carpaccio.
Comparteix aquesta recepta: