Pizza de carpaccio

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Massa:

Pizza:

3 racions

Elaboració

Farem la massa de la pizza com acostumem a fer-la: en un bol gran barregem els ingredients.
El llevat el desfarem amb l'aigua i afegim la resta.
Un cop amassada la deixarem reposar un parell d'hores amb un drap humit al frigorífic.
Seguidament la treballarem una mica i l'aplanarem alb el corró, tot havent empolvorat amb farina la taula.
Mentres engegarem el gratinador del forn.
En una paella ben calenta i amb unes gotes d'oli hi posarem la massa.
A sobre el tomàquet i per damunt la mozzarella.
Controlarem que per sota es vagi fent (tal com en un forn de llenya) i quan estigui al punt la posarem al forn a gratinar uns tres minuts.
La treiem i per sobre posarem el carpaccio en tres capes.
Si només en posem una capa de carn s'acaba fent i no queda crua.
Ho amanim tot amb oli d'oliva, orenga i pebra.
Per últim les fulles d'alfàbrega.

25min

Notes

Menjareu una pizza amb tot el gust d'un carpaccio.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se