Llenguado a la taronja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem els llenguados, els pelem de dalt i de sota, els hi traiem les espines laterals, i el cap. Els posem en una safata per anar al forn, els salpebrem, els reguem amb oli d'oliva i un raig de ví blanc.
Amb un ganivet, els fem un tall a lo llarg de la espina central per les dues bandes.
Seguidament, els enfornem a 180º, uns deu minuts, i ja els podrem posar en el plat per servir-lho.
Mentre es couen els llenguados, en una safata posarem les rodelles de taronja, espolsades amb sucre, fins que s'han carameltzat una mica, i les posarem a la part del cap.
En un cassó, escalfarem la salsa, i seguidament cobrirem els llenguados, i ja estaran llestos per treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se