Presa de porc a la taronja

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem la presa, i la tallem en medallons perquè en surtin setze trossos,( per quatre comensals.) Un cop tallats els medallons, els aplanem una mica amb el ganivet.
En una paella amb oli d'oliva, fregim els medallons salpebrats, i quan són cuits al nostre gust, els reservem. A part, en un cassó, escalfem la salsa de taronja, i seguidament, la posem juntament amb els medallos. Deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, i ja els podrem servir.
En una paella amb oli d'oliva, fregim les patates tallades en forma de palla. Quan són fregides, fem un niu per acompanyar els medallons.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se