Estofat de jarret de poltre amb olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica

Elaboració

En una cassola fonda, fregim la carn amb oli d'oliva. Seguidament, afegim : la ceba picada, el llorer, un toc de tomàquet, tres grans d'all, i un raig de vi blanc.
Seguidament, posem aigua, fins cobrir la carn, i baixem el foc.
A part, fem una picada amb : un gra d'all, ametlles torrades, julivert, i pa fregit.
Ho passem per la batedora elèctrica i hi afegim una mica de aigua.
Quan la carn ja és gairebé cuita, afegim : les patates, la picada, i les olives trencades.
Deixem que s'acabi de coure, ho corregim de sal, i ja ho podem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, la fem a casa meva, ja fa més de quaranta anys, i a la meva dona, l'hi va ensenyar a fer la seva àvia. Es pot fer també amb jarret o garreta de vedella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se