Cua de bou estofada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un colador xinès
Uns estalvis de vímet
Una cassola metàl·lica fonda

Elaboració

En un atuell de plàstic posem : els trossos de cua salpebrats, les branques d'api tallades a trossos, les cebes, el llorer, els alls, les pomes, les nous, els tomàquets, els grans de pebre negre, un raig de licor de poma, i ho cobrirem tot plegat amb vi negre d'alta graduació. Ho deixarem macerar vint-i-quatre hores, com si féssim un civet.
En el moment de cuinar-ho, retirem els trossos de cua, els passem per farina, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem.
Escorrem tota la bressa i la fregim en una cassola fonda, amb oli d'oliva.
Quan estigui mig fregida, afegim una mica de vi negre i aigua, tot deixant que arrenqui el bull durant una bona estona.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, amb l'ajuda d'un colador xinès, i ho posem a la cassola on acabarem de cuinar la cua.
Posem els trossos de cua, baixem el foc, i deixem que cogui, fins que la cua sigui ben tendra. Ara serà el moment de afegir-hi els bolets escorreguts.
Deixarem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja tenim la cua llesta per servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se