Nius de salmó fumat amb salsa de nius i beixamel

Categoria:
Tipus de plat:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 filets de salmó fumat
  • 2 cullerades de melmelada de nabius
  • 1 fulla de gelatina
  • Llet
  • 1cullera de farina
  • 1 cullerada de formatge de cabra
  • 1 cullerada de mantega

2 racions

Elaboració

Poseu 3 filets de salmó a cada plat en forma de niu.
A continuació, prepareu la salsa de nabius amb la melmelada de nabius, mig got d'aigua i la fulla de gelatina.
Escalfeu-ho i barregeu-ho tot fins que quedi una
una salsa emulsionada.
A par, prepareu la beixamel amb la farina, la mantega, el formatge de cabra i, finalment, la llet.
Per acabar, poseu la salsa de nabius dins els nius de salmó i regueu tot el plat amb la beixamel.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mireia Mateu diu:
Ha d'estar bonissim!! però no m'encaixa la foto amb la recepta!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: