Cuixes de pollastre picants

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Assaonem les cuixes de pollastre, els fregim i es reserva. En una cassola, amb una mica d'oli, es posen a sofregir el tomàquet, l'all picat i el bitxo.
Quan estiguin lleugerament daurats, afegim el pollastre i les olives desossades i filetejades.
S'ofega tot i, a continuació, incorporem el vi blanc.
Rectifiquem de sal i afegim el julivert picat.
Ho deixem a coure a foc suau fins que el vi s'hagi evaporat, en uns deu minuts aproximadament.
Fregim les patates en rodanxes i s'afegeixen al pollastre. Es col · loca tot en una font i es coloca al forn, uns deu minuts aproximadament, a uns 180 graus.
El traiem del forn i servim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se