Fricandó
Categoria:
Carns
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3/4 kg. llom
- 100 gr de muxardons
- 2 cebes
- 2 tomaquets
- Una cullerada de pebre vermell
- Sal, farina i oli
4 racions
Utensilis
Una paella
Una cassola
Un colador
Elaboració
El llom s'enfarina, es fregeix i es possa en una cassola
Es talla les cebes a la juliana i es possa a la paella de fregir el llom
Quan esta cuita s'afegeix la tomata a trossos, el pebre vermell i una cullerada de farina
Es cola ben xafat amb una mica d'aigua
Es fica a la casola i afegim els muxardons
Es deixa bullir uns 10 minuts
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.