Cassoleta de recapte express

Ingredients

  • Uns 8 cm de botifarra crua.
  • Uns quants xampinyons petits.
  • Un ou.
  • Quatre dents d'all, pelats i esclafats.
  • Un tomàquet tallat a quarts.
  • Un raig d'oli.
  • Un raig de vi.
  • Sal i pebre.
  • Julivert fresc picat.

1 racions

Elaboració

Tallo la botifarra a trossos i la poso amb la resta d'ingredients, excepte l'ou, en una cassola de terrissa. Ho poso a foc fort durant uns quants minuts.
Un cop la botifarra està feta, hi faig un lloc al mig, hi tiro l'ou (que no estava a la nevera!!) amb una mica de sal gruixuda sobre el rovell i apago el foc.
I llest per servir!

15min

Notes

Òbviament, no cal dir que, ni que sigui un tòpic... lo millor és sucar-hi pa.

Per


Recepta de cuina de Cassoleta de recapte express

Tinc un mòbil que fa unes grans fotografies...

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3143 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: