Pastís de nous

Categoria:
Dificultat: Alta

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un bol
una varilla
un motlle

Elaboració

Preescalfar el forn a 180º C i cobrir un motlle amb paper vegetal.
Separar els rovells de les clares.
Muntar les clares a punt de neu i anar empolvorant mentrestant amb els 60 gr de sucre.
Barrejar la mantega estovada, el sucre glaç i els rovells fins a obtenir una pasta cremosa.
Afegir el suc de llimona, barrejar i afegir la farina, el llevat, les clares a punt de neu i abocar la massa al motlle.
Abocar les nous per sobre i enfornar.

50min

Notes

Cal vigilar el pastís quan passi el temps perquè estigui ben cuit, punxant amb una vareta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se