Crema de Llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Posem l'aigua a l'olla hi tirem el porro la tomaca amb fred i ho deixem bolli 1/2,hora.Mentrestant fregim el llagostins els pelem i en reservem les cues, agafem els caps i el tirem a l'olla fen que bulli una mitja hora mes, ho triturem i ho colem amb un colador mol fi es tora a posar a l'olla, on hi tirarem el pa torrat ho fem bolli una mica mes i ho tornarem triturar hi posem els llagostins tallats a trossets ho deixem que bulli 5 minuts, per que agafi gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se