Costellam de porc, a l'Americana amb patates a la papillota
Ingredients
- Vuit trossos de costellam de porc, de tres barnilles d'amplada cadascun
- Dues patates a la papillota
- Sal
- Herbes de provença
- Pebre negre en pols
- Salsa barbacoa
- Oli d'oliva
- Alls pelats
- Llorer
- Conyac
Utensilis
Un pinzell per pintar el costellam.
Una safata rectangular gran, refractària
Unes pinces pel forn
Elaboració
Agafem els trossos de costellam, els salpebrem, els espolsem amb herbes provençals, i els posem en una safata per anar al forn.
A part, fem la salsa barbacoa com explico a la meva recepta i la reservem, i les patates a la papillota les fem també com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem.
Les costelles les reguem amb : conyac i oli d'oliva, afegim els alls aixafats, i unes fulles de llorer, les enfornem a 180º, i mentre es couen, ho anem pintant amb la salsa barbacoa, fins que ja ho tenim cuit al nostre gust.
En el moment de servir-ho a taula, posem un tros de costellam i mitja patata amb un pessic de sal i pebre vermell dolç, amb un raig d'oli d'oliva pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: