Costellam de porc, a l'Americana amb patates a la papillota

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un pinzell per pintar el costellam.
Una safata rectangular gran, refractària
Unes pinces pel forn

Elaboració

Agafem els trossos de costellam, els salpebrem, els espolsem amb herbes provençals, i els posem en una safata per anar al forn.
A part, fem la salsa barbacoa com explico a la meva recepta i la reservem, i les patates a la papillota les fem també com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem.
Les costelles les reguem amb : conyac i oli d'oliva, afegim els alls aixafats, i unes fulles de llorer, les enfornem a 180º, i mentre es couen, ho anem pintant amb la salsa barbacoa, fins que ja ho tenim cuit al nostre gust.
En el moment de servir-ho a taula, posem un tros de costellam i mitja patata amb un pessic de sal i pebre vermell dolç, amb un raig d'oli d'oliva pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se