Patata al forn en papillota
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell picant
- Oli d'oliva
- Paper d'alumini
1 racions
Elaboració
Agafem les patates de mida mitjana totes per un igual, les rentem ben netes, i les posem damunt d'un tros de paper d'alumini. Les espolsem amb sal i pebre negre, les reguem amb un raig d'oli d'oliva i les emboliquem amb el paper, tot fent una pilota, i les posem al forn a 180º. Quan veiem que són toves, les traiem i les deixem refredar. En el moment de servir-les, les tallem en dues meitats i les espolsem amb un xic de sal i un pessic de pebre vermell picant, Els hi posem un rajolí d'oli d'oliva, i ja són llestes per menjar.
15min
Notes
És molt original, servir-les amb el paper d'alumini d'amunt del plat.
Farem tantes patates com comensals hi hagin a taula.
Etiquetes: "patata al caliu" Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14907 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.