Aletes de pollastre adobades, al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata metàlica, pel forn

Elaboració

En un atuell, posem : les aletes ( amb la punta tallada ), les salpebrem, i les untem amb pebre vermell dolç.
Afegim : ví blanc, oli d'oliva, conyac, els alls aixafats, i el llorer.
Ho deixem macerar, un dia per altre. En el moment de fer-les, les posem en la safata, juntament amb tota la maceració, en el forn a 180º, fins que són cuites, tot donant-hi toms de quant en quant.
Les podem servir acompanyades de patates fregides.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se